In de buurt

Het domein Sunparks staat bekend voor zijn subtropisch zwembad ” Aqua Fun ” en tal  van faciliteiten zoals speeltuinen binnen en buiten, bowling, tennis, mini-golf, enz.

Speciaal voor kinderen is er op het park Kids World, een indoorspeelparadijs met klauterkooien, glijbanen en springkastelen voor kinderen tot 12 jaar .

Sommige activiteiten zijn betalend, andere gratis.

In onze prijs zijn geen zwembeurten inbegrepen.  Deze kan je aankopen aan de ingang van het zwembad.

Zin in een verwenbeurt? Dan kunt u op het park terecht in wellness center “West Coast Wellness” , dicht bij ons huisje gelegen.

Het domein is ook voorzien van een winkeltje, handig als je snel iets nodig hebt.

De tram- en bushalte liggen in de nabije omgeving.
Met de tram kan je gemakkelijk de ganse Belgische kust bezoeken.
De korste tramhalte is “Groendijk Bad” op grondgebied Oostduinkerke. Met de bus (lijn 69) kom je tot aan de hoofdingang van Sunparks.

Vlak over de Franse grens ben je zo in Duinkerke en Calais.

Strand en duinen bieden aan wandelaars, fietsers, en ook aan natuurliefhebbers, een overheerlijk aanbod.

Wandelen kan uiteraard op het zandstrand, maar ook in de duinen zijn er bewegwijzerde wandelpaden. In de buurt is er een veelheid aan natuurreservaten. Grote gedeelten zijn toegankelijk voor het publiek.

Fietsers kunnen zich vermaken op de zeedijk. Daarnaast zijn er talrijke fietsroutes, al dan niet in lusvorm. Deze gaan het polderlandschap in.  U kan ook het fietsnetwerk raadplegen.

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de vele spotlocaties in de duinen en natuurreservaten.

Op het fijne, brede zandstrand is zowat alle strandrecreatie mogelijk: zandkastelen bouwen, balspelen, petanque, windsurfen …

Natuurlijk is er voor de ganse familie Plopsaland in de Panne op slechts 12 km. Met de tram (halte Groendijk Oostduinkerke) gemakkelijkst te bereiken zonder parkeerproblemen.

Kortom, voor elk wat wils voor een geslaagde vakantie !